Επινταχυντής κομποστοποίησης. Μεγέθυνση

Επιταχυντής κομποστοποίησης

Επιταχυντής κομποστοποίησης δρα έτσι ώστε να γίνει 40 φόρες γρηγορότερα. Συστευασία 1,5kg.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Gemma

Λ31

New product

Επιταχυντής κομποστοποίησης δρα έτσι ώστε να γίνει 40 φόρες γρηγορότερα. Συσκευασία 1,5kg. Έτσι εύκολα και γρήγορα μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας οργανικό-βιολογικό λίπασμα από τα περισσεύματα της κουζίνας μας και τα φύλλα και τα κλαδιά του κήπου μας.

Δοσολογία

Επιλέξτε ένα σκιερό σημείο για τον κομποστοποιητή σας ή το σωρό των οργανικών υπολειμμάτων σας. Καλύψτε τον πάτο με ένα παχύ στρώμα οργανικών υπολειμμάτων έχοντας ανακατέψει και κάποια λεπτά κλαδιά που θα συμβάλλουν στον αερισμό του σωρού. Όταν το στρώμα αυτό είναι πάχους περίπου 30 cm, μοιράστε ισόποσα 200g Compostmaker της DCM ανά τετραγωνικό και ανακατέψτε καλά. Επαναλάβετε όσο χρειαστεί με την ίδια σειρά. Επαναλαμβάνετε την εργασία αυτή κάθε 1-2 μήνες και συγχρόνως ανακατεύετε. Μετά από 6 μήνες, το δικό σας φυσικό οργανικό λίπασμα θα είναι έτοιμο.

Περιγραφή προϊόντος
Το Compostmaker της DCM αποτελεί ένα φιλικό προϊόν προς το περιβάλλον και συμβάλλει στη διαδικασία της κομποστοποίησης, της μετατροπής δηλαδή οργανικών υλικών σε χούμους. Έτσι, δημιουργείται το τέλειο λίπασμα για τον κήπο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε όλων των τύπων τους κομποστοποιητές.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Επιταχυντής κομποστοποίησης