Τριανταφυλλιά Meilland Peace Μεγέθυνση

Τριανταφυλλιά Meilland Peace

Τριανταφυλλιά θαμνώδης ,κίτρινου-κρεμ-ροζ  χρώματος . Αρωματική ποικιλία με διπλά ,μεγάλα τριαντάφυλλα. Ανθοφορία από τέλος Άνοιξης έως τέλος Φθινοπώρου (Ιούνιος -Νοέμβριος )

Περισσότερες λεπτομέρειες

05

New product

This product is no longer in stock

Τριανταφυλλιά θαμνώδης ,κίτρινου-κρεμ-ροζ χρώματος . Αρωματική ποικιλία με διπλά ,μεγάλα τριαντάφυλλα. Ανθοφορία από τέλος Άνοιξης έως τέλος Φθινοπώρου (Ιούνιος -Νοέμβριος )

Τριανταφυλλιές σε οικολογική συσκευασία, χάρτινο κουτί, με χώμα. Πρόκειται για διετή μοσχεύματα όπου οι ποικιλίες είναι εμβολιασμένες πάνω σε άγρια υποκείμενα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μεγαλύτερη αντοχή στις ασθένειες. Τα φυτά έχουν αναπτυχθεί σε ιδανικές συνθήκες στην Ιταλία από κορυφαίους παραγωγούς τριανταφυλλιών. Είναι απολύτως προστατευμένα από ασθένειες.Είναι τοποθετημένα σε χώμα, το οποίο είναι συγκρατημένο με ειδικό νάiυλον δύχτι. Τοποθετείται μαζί με το ειδικό δύχτι, το οποίο λιώνει με τα πρώτα ποτίσματα ενώ η ρίζα από το πρώτο κιόλας πότισμα μπορεί να δεθεί με το υπόλοιπο έδαφος. Σκοπός αυτής της συσκευασίας είναι η αποφυγή του ριζικού σοκ που παθαίνει το φυτό όταν μεταφυτεύεται. Οι κορυφές της κάθε τριανταφυλλιάς είναι κερωμένες ώστε να περιορίζεται η αφυδάτωση του φυτού. Σημαντικό είναι σε αυτή τη συσκευασία να κλαδέψουμε ελαφρώς το υπέργειο μέρος ώστε να αναπτυχθεί γρηγορότερα.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Τριανταφυλλιά Meilland Peace